Analog Way

Az Analog Way egy innováció-vezérelt tervező és gyártó cég, amely specializációja a számítógép és videójel feldolgozás, valamint szétosztás. Az Analog Way a Professzionális Audiovizuális alkalmazásokhoz kapcsolódó berendezések széles körét fejleszti és gyártja 1989 óta.

Már a kezdetektől úttörő szerepet tölt be ezen a területen, élvonalbeli megoldásokat nyújtva a Rental & Staging, valamint a Corporate & Integration piacokon. Az Analog Way termékeit szerte a világon használják kiemelt helyszíneken, tárgyalókban, vezérlőtermekben, múzeumokban, kórházakban, templomokban, valamint katonai- és biztonsági bázisokon egyaránt. Több mint egy évtizede, főbb nemzetközi Broadcast szervezetek, mint pl. nemzeti TV csatornák, ENG / produkciós cégek és utómunka stúdiók támaszkodnak az Analog Way fejlett technológiáira.

Az Analog Way székhelye, kutató-, tervező- és gyártó részlege Franciaországban található, ahol a céget alapították. Megalapítása óta az Analog Way több min 150 innovatív terméket mutatott be a Pro A/V piacon, többek között a nemzetközileg elismert és díjazott “world’s firsts”-t.

Analog Way Eikos2

Termékcsoportok

Multimédia switcher