Yamaha

A Yamaha cég ma már több mint százéves múltra tekint vissza. Gyökerei az 1900-as évekből erednek, amikor is egy Torakusu Yamaha nevű fiatal vállalkozó megépített egy minőségi síporgonát. Később cége nem csak Japán első zongoráit készítette, hanem külföldön is ismertségre tett szert: elhozták az 1904-es St. Louis-i világkiállítás tiszteletbeli nagydíját. A sikeres kezdeteket követően a Yamaha a világ egyik legismertebb és legkedveltebb hangszergyártó cégévé vált, amely egyedülálló hagyományainak és folyamatosan fejlődő technikai tudásának köszönhetően mára elképesztően széles termékskálát tudhat magáénak.

Ma a Yamaha nem csak hangszereket és audiovizuális eszközöket gyárt, hanem az információtechnológia, a médiaszolgáltatások terén és a gépjárműiparban is tevékenykedik. Mégis, hűek maradva a zenei gyökerekhez, minden tevékenységükben igyekeznek a tökéletesre hangolódni, hogy egy közös értéket teremtve meghatározzák a "Yamaha világát".

Termékeik között jóformán minden megtalálható, amely professzionális hangrendszerek építéséhez szükséges. Folyamatos innovációiknak köszönhetően számtalan területen újra és újra piacvezetők, elég, ha a digitális keverőpultokra gondolunk, ahol folyamatosan megújítják mindazt amit a hang digitális kezeléséről elképzeltünk, így képesek az élvonalban maradni. Termékeik megtalálhatók sportcsarnokokban, templomokban, koncerttermekben, hang és videó stúdiókban, televízió állomásokban és számtalan egyéb helyen.

Yamaha

Yamaha

Yamaha

Termékcsoportok

100V hangrendszer Analóg hangkeverő Audió infrastruktúra Audió monitorozás Digitális hangkeverő Hangosítás, PA