Vislink

A Vislink csoport egy világméretű technológiai vállalkozás, fő profilja a kiemelkedő minőségű videó (és kapcsolódó adat) gyűjtés és továbbítás a terepről a felhasználás helyszínére. A Vislink a broadcast piac számára kínál megoldást, hogy élő hírek, sport és kulturális események anyagait tudják összegyűjteni és kijátszani, valamint a felügyeleti piac számára, többek közt védelmi, rendészeti és biztonságtechnikai felhasználóknak, a megfigyelt terület videó és adat kommunikációjához.

A márkáik: Advent, Amplifier Technology, Gigawave, LiveGear, Link Research, MRC és Pebble Beach mind piacvezetők a saját területükön, és megoldásaikhoz maguknak terveznek és gyártanak mikrohullámú rádiókat, műholdas átviteli eszközöket, cella alapú és vezetéknélküli kamera rendszereket, valamint broadcast automatizációs szoftvert.

A Vislink számos innovatív megoldással rendelkezik, melyek segítségével ügyfeleik kreatívan és költséghatékonyan tudják eseményeiket lebonyolítani. Az összes rendszert az egyszerű kezelhetőséget szem előtt tartva tervezték, mérnökeik jelentős tapasztalattal rendelkeznek ezen a rendszerek alkalmazásában és használatában, broadcast környezetben. A Vislink kulcs szerepet játszott kiemelt eseményekben, többek közt az első Formula E versenyen Pekingben, a 2012-es londoni Olimpián, és a NASA Curiosity projektjében, ahol egy felderítő jármű landolt a Marson.

A 21. század hírgyűjtését a vezetéknélküli technológiák újították meg. A Vislink olyan termékekre specializálta magát, amelyeket arra terveztek, hogy gyorsan, megbízhatóan, és minimális eszközparkkal lehessen élőben bejelentkezni. Egyedülálló eszközparkjuk lehetővé teszi, hogy teljes megoldást adjanak a tartalom átvitelére egyészen a stúdióig. A Link Research volt az első a piacon aki működő digitális vezetéknélküli kamera rendszert mutatott be 2002-ben. Azóta ezek a rendszerek megreformálták a hírgyűjtést, és sokkal gyorsabbá és megbízhatóbbá tették az élő bejelentkezéseket mint korábban. A vezetéknélküli kamerák mellett a Vislink sok alternatív megoldást tud nyújtani a hírgyűjtéshez, többek közt ENG, SNG és város-központ rendszereket.

A Gigawave és Link rendszereket előszeretettel használják motorsportokban, ahol a lefedettség, a kompakt kialakítás, a kis súly, a robosztus kialakítás és a megbízhatóság kulcs fontosságúak. Csak a legjobb eszközök élik túl élik túl ezeket a durva környezeti hatásokat, ezért a Vislink biztosítja a fedélzeti eszközöket a legjelentősebb motorsport eseményeken: MotoGP, DTM, Formula E, LeMans-i 24 órás verseny. A motorsport rendszereink aktív antennákkal is elérhetőek. Ezek az RF kábeleken keresztül vannak megtáplálva és beépített AGC-vel rendelkeznek, így extrém vékony (RG316 2,8mm átmérővel) kábeleket lehet használni, így minimalizálható a szerelési idő és a súly.

Vislink

Vislink

Vislink

Termékcsoportok

Műholdas eszközök IRD/encoder Vezeték nélküli kameraátvitel