Synology

A 2000-ben alapított Synology nagy teljesítményű, megbízható, sokoldalú és környezetbarát NAS-szerverek fejlesztésével foglalkozik. Célunk dinamikus és költséghatékony megoldások kidolgozása, gyors és pontos ügyfélszolgálati teljesítmény és mindezek által sokrétű választási lehetőségek biztosítása az egyének és vállalkozások számára.

A cég arra törekszik, hogy átalakítsa a hálózathoz csatlakoztatott tárolóeszközök (NAS) funkcióiról kialakított képet, páratlan teljesítményt és sokoldalúságot biztosítva, amelyek egy gyökeresen új digitális élményt biztosítva forradalmasítják az adatkezelést.

A Synology Inc. székhelye Tajpejben, Taivanon van. A Synology elkötelezett amellett, hogy az üzleti és otthoni felhasználók számára egyaránt elérhetővé tegye a megbízható és költségkímélő központosított adattárolást, az adatok gyors és egyszerű biztonsági mentését, a fájlok megosztását és szinkronizálását különböző platformokon keresztül, valamint az adatok dinamikus hozzáférhetőségét.

Főbb mérföldkövei:

- 2004-ben a Synology üzembe helyezte első NAS-szerverét, a DS-101-et.
- 2008-ban bemutatták az Ajax technológiát integráló DiskStation Manager 2.0 platformot. Az Ajax technológiára épülő DSM 2.0 egy böngészőalapú, a Windows kezelői felületéhez hasonlóan felhasználóbarát felületet kínáló operációs rendszer.
- 2009-ben, a Surveillance Station bemutatásával a Synology megjelent az NVR-piacon. A Surveillance Station költséghatékony NVR-megoldást jelent, mellyel magabiztosan irányíthatóvá válik a magántulajdon védelme és a személyes biztonság.
- 2010-ben bemutatták a DiskStation Manager 3.0 rendszert, korszerűsített kezelői felülettel. A korszerűsített kezelői felülettel, multitasking-támogatással és testre szabható asztali munkakörnyezettel ellátott DSM 3.0 a NAS operációs rendszerek újszerű megközelítését jelenti.
- 2012-ben bemutatták a DiskStation Manager 4.0 rendszert és a modulokra osztott Package Center szolgáltatást. Az újonnan kibocsátott DSM 4.0 rendszer modulokra épülő Package Center szolgáltatása rugalmasságot biztosít a DiskStation platformon telepített összes alkalmazásnak.
- 2013-ben a Synology bemutatta a Surveillance Station Központi kezelőrendszert. A Synology Surveillance Station CMS új szintre emeli a megfigyelést, lehetővé téve akár 1000 kamera kezelését egyetlen belépési ponton keresztül.
- 2014-ben a Synology piacra dobta a DSM 5.0 szoftvert. A Synology QuickConnect bárhol, bármikor, bonyolult routerbeállítás nélkül kapcsolatot biztosít. A Synology Központi kezelőrendszerével fokozható a nagyszámú NAS kiszolgáló egy időben történő kezelésének hatékonysága.

Termékcsoportok