Supermicro

A Supermicro nagy teljesítményű, magas hatásfokú szervertechnológiák és innovációk egyik nemzetközi vezető gyártója. Fejlesztéseik elsősorban fenntartható megoldásokat adnak adatközpontok, felhő alapú rendszerek, céges informatikai rendszerek és nagy teljesítményű informatikai struktúrák kapcsán. Megvalósításaik teljes szerverektől, tárolóktól, munkaállomásoktól teljes rack-ekig, hálózati eszközökig, szerverkezelő szoftverekig és technológiai támogatásukig terjednek. Ügyfeleiknek nagymértékű flexibilitást és igény szerinti testreszabást kínálnak, az iparág legszélesebb skálájú hálózati konfiguráció-arzenáljuknak köszönhetően, amelyből mindig a legoptimálisabbat tudják szolgáltatni vevőik kéréseihez mérten. Szerver-rendszereik, alrendszereik és kiegészítőik felépítésileg nagy megbízhatóságra, minőségre és bővíthetőségre lettek tervezve, ezáltal ügyfeleiknek kizárólag a legmagasabb szintű számítási, helytakarékossági, hőkezelési és energia-hatékonysági megvalósításokkal szolgálnak.

Kutatási és fejlesztési tevékenységeik nagy részét házon belül végzik, ezzel növelve a design, megvalósítás és fejlesztés folyamatok közötti együttműködést, és így csökkentve a termék gyártási idejét.

Egyedi design alapelveiknek köszönhetően különböző ipari szabványú elemekből és anyagokból egyedi termékeket készítenek. Ez az építőkocka-jellegű megközelítés lehetővé teszi számukra, hogy felhasználás-optimalizált megoldásokkal szolgáljanak a vevő elvárásai szerint.

Működésüket elsősorban kaliforniai központjukból, illetve taiwani és holland leányvállalataikból felügyelik. Termékeiket viszonteladókon, OEM-eken és saját csatornáikon keresztül értékesítik. A 2016-os költségvetési évben termékeiket közel 800 ügyfél vásárolta 100 országból.

Tevékenységüket 1993-ban kezdték, és azóta is minden évet nyereséggel könyvelhettek el.

Termékcsoportok