Sierra Video

A Sierra Video Systems piacvezető minőségi videó és audió felszerelésekben, műsorszórás, utómunka, prezentáció és a profi videó piac terén. A cég széleskörű választékot nyújt switch rendszerek, terminál eszközök, és produkciós felszerelések terén analóg, digitális és HD felhasználáshoz, megalapozva több kifinomult videó és audió rendszert a világon.

Alapítva 1984-ben, a Sierra Video Systems megbízható, funkciókban bővelkedő videó termékeket kínál. Eszközei közismertek megbízhatóságukról és flexibilitásukról, fejlett funkciókat szolgáltatva, amely a már meglévő rendszerek további fejlesztését eredményezik. A Sierra Video Systems összes eszközét a kaliforniai Grass Valley-ben található központjában tervezi, gyártja, teszteli és támogatja.
Ahogy ügyfelei sorra a digitális korba lépnek, a Sierra Video Systems termékei a bővíthetőség, fejleszthetőség jegyében készültek. Eszközei olyan videó rendszerek alapjait képezik, amelyeknek folyamatosan teljesíteni kell hosszú időkön keresztül. Bizonyított minőségüknek köszönhetően termékei több katonai és állami rendszer részét képezik, élő események közvetítései, irányítóközpontok és műsor szolgáltatók egyaránt használják azokat.

2003-ban a jelfeldolgozásban piacvezető Kramer Electronics megszerezte a Sierra Video Systems-t. Ennek köszönhetően a Sierra jelenléte az USA-ban és világszerte lényegesen megnőtt, mindig új területeket keresve, ahol megbízható kreatív megoldásait kamatoztatni tudja. A Kramer Electronics-szal való kapcsolatával igyekszik megbízható termékmegoldásai mellett hosszútávú vevői kapcsolatokat kiépíteni.

A Sierra csapat minden projektet egyedi igényeknek megfelelően kezel. Ezeknek eleget tesz precíz, igényes megoldásaival, amelyek alapja ügyfelei iránti elkötelezettsége.

A Sierra Video Systems-nek kereskedelmi, szerviz és disztribúciós irodái vannak az Egyesült Államokban, Kanadában, Mexikóban, Argentínában, Brazíliában, Nagy Britanniában, Franciaországban, Belgiumban, Spanyolországban, Olaszországban, Izraelben, Lengyelországban, Oroszországban, Kínában, Szingapúrban, Ausztráliában és sok más országban.

Termékcsoportok