Polecam

A Polecam-et 1998-ban alapította Steffan Hewitt.
Steffan szakmai pályafutását operatőr/szerkesztő tanoncként kezdte az FM Televíziónál, majd mint szabadúszó extrém sport operatőr folytatta, helikopterekről, motorkerékpárokról forgatva. Steadicam operatorként további 4 évet töltött filmezéssel a Szörf és Snowboard világkörüli turnén. Ennek hatására alkotta meg a legelső Polecam-et.

Szörf felszerelésekről szóló reklámsorozatot rendezett Hawaii-on, amikor egy ötlettől vezérelve a szörfösökről közeli sorozatot akart készíteni motorcsónakból vagy jet ski-ből. Steffan rögtönzött egy rig-re erősített mini-kamerát, amelyet az árbócra rögzített. Visszatérve Angliába, kifejlesztett egy könnyű, bárhová elvihető rig-et, joystick vezérléssel, precíziós PTZ fejjel.

Napjainkban a Polecam már számos opcióval rendelhető.

A Polecam Limited központja Bedford mellett, Angilában található. Mint a szuperkönnyű, hordozható camera jib, minikamerák, lencsék és távvezérlő rendszerek piacvezetője, számos területen megtalálhatóak termékei: broadcast, extrém sportok, egészségügyi, katonai & biztonsági, ipari & kereskedelmi, stb.

Termékcsoportok