Pebble Beach Systems

2000-es alapítása óta a Pebble Beach Systems a világ egyik legnagyobb televíziós automatizálási és tartalomkezelési vezetőjévé nőtte ki magát.

Mint automatizálásban nagy múltú cég, a Pebble Beach Systems egy portfóliónyi sikeres terméket fejlesztett ki, amelyek rugalmasan képesek támogatni a műsorszórás széleskörű igényeit.

Modularitás és skálázhatóság jegyében tervezett architektúrájuknak köszönhetően automatizálási megoldásaik erősen konfigurálhatóak és robosztusak. Ideális megoldást jelentenek többcsatornás playout-ra, illetve nagy nyomású élő műsortervezésre, mint a híradás és sportesemények közvetítése.

Régi eszközök mellett új formátumokat és technológiákat is támogatnak, mint például IP alapú közvetítés vagy interaktív televízió.

Termékeik integrált tartalom kezelést, tárolási rendszerek kezelését, kis- és nagy felbontású média kezelést támogatnak, elősegítve a fájl alapú munkamenetet.

A Pebble Beach Systems szoros együttműködést folytat a műsorszolgáltatókkal, rendszerintegrátorokkal és technikai partnerekkel, hogy a lehető legjobb megoldást nyújtsák minden egyes vevőjüknek.

Termékcsoportok