Nipros

A NIPPON VIDEO SYSTEM Co., Ltd. (NVS) egy professzionális video- és audio termékeket gyártó vállalat, mely termékeiben a professzionális felvételi technikák minőségi kiegészítéseinek fejlesztésére és gyártására fókuszál.
A jelenlegi elnök, Mr. Kentaro Hashiguchi által 1992-ben alapított cég fő központja Aicsi tartomány Japánban, amely Tokió és Oszaka között terül el. Mivel Kentaro úr profi operator volt, ezért a cég összes termékének alapötlete tapasztalati úton keletkezett, illetve a fejlesztések is a gyakorlati használat igényeire támaszkodnak. Ezért lehet NVS termékek jellemzője (PROTECH és NIPROS márkanevek alatt) az ésszerűség és az egyediség. Ugyanakkor a termékek megjelenése a letisztult és hagyományos trendeket képviselik, robusztusak és megbízható működést garantálnak.

A márkanevekről:
PROTECH márkanevet az NVS az 1. naptól használja, ez eredeti márkanév. Még mindig ezen a néven hozza forgalomba termékeit főleg Japánban, Koreában és néhány távol-keleti országban.
NIPROS-t, mint a második márkanevet a bővülő üzleti lehetőségek miatt vezették be a tengerentúli területekre, és Európába történő értékesítések esetében.
Mindkét név, a "PROTECH" és "NIPROS" is követi az NVS erős és következetes üzleti politikáját, melynek célja, hogy egyedi innovációs termékekkel a meglévő professzionális berendezések funkcióinak javítása, a szakmai munka hatékonyságának növelése.

Nipros

Nipros

Termékcsoportok

Kamera kiegészítők