Newtek

A NewTek céget Tim Jenison tudós, művész, zenész és film készítő alapította 1986-ban. Egy csapat leendő filmessel igyekeztek elszakadni a stúdiók kötöttségétől, hogy saját filmeket és TV műsorokat alkossanak. Lenyűgöző, egyszerű, és elérhető árú eszközöket alkottak, amelyeket élmény használni.

A NewTek korszakalkotó Video Toaster® terméke - amely az első valódi “television studio-in-a-box” megvalósítása - tízezreket hódított meg. A világon először nyílt lehetőség teljes televíziós műsor szórásra egyetlen rendszerből: élő switching, digitális videó átmenet, címezés, festés, tárolás, 3D animáció, és még sorolhatnánk. A NewTek videós forradalmat indított, a televíziós produkció új arcot öltött.

A Video Toaster egyik leglenyűgözőbb funkciója a LightWave 3D® - egy 3D animációs eszköztár, mely új utat tört az effekt-teli műsorok, animációs filmek és videójátékok piacra törésének.

1993-ban a LightWave 3D-t önálló termékként kezdték árulni. Ennek köszönhetően már nem volt többé szükség PhD végzettségre, szuperszámítógépre vagy $40000-os szoftverre 3D-s grafika készítéséhez.

Világszerte szegény művészek lehetőséget kaptak kreatív elképzeléseik valóra váltására - gyorsan és olcsón. Közülük sokan Emmy díjat érdemeltek ki vizuális effekt munkáikkal.

Newtek

Newtek

Newtek

Newtek

Termékcsoportok

Lassító Virtuális stúdió