LG

Az LG Electronics, Inc. a szórakoztatóelektronikai, mobilkommunikációs és háztartási elektronikai termékek vezető szállítója és technológiai megújítója, amely világszerte 119 helyen több mint 82 ezer alkalmazottat foglalkoztat. A vállalat 2014-ben 58,14 billió koreai won-os (53,10 milliárd amerikai dolláros) éves forgalmat ért el globális szinten.

Az LG négy üzleti területen tevékenykedik (szórakoztatóelektronika, mobilkommunikáció, háztartási elektronika, légkondicionáló megoldások, valamint a járműalkatrészek) és a síkképernyős televíziók, mobiltelefonok, légkondicionálók, mosógépek, hűtőszekrények és üzleti megoldások egyik vezető gyártója a világon. A magyar leányvállalat egyben regionális központ is. Information Display üzletága Magyarország mellett a régió további 10 országának kereskedelmi, logisztikai és marketing tevékenységét irányítja (Szlovénia, Románia, Horvátország, Szerbia, Albánia, Macedónia, Bosnia és Herczegovina, Montenegró, Koszovó).

Az LG Electronics ID üzletágának kereskedelmi célú digitális kijelző- és TV-kínálata növeli a legkülönbözőbb közösségi terek kommunikációjának hatékonyságát, segítségükkel az üzlethelyiségek, repülőterek, iskolák, gyorséttermek, szállodák, kórházak vagy éppen irodák léphetnek az információátadás új, innovatív útjára.

LG

LG

Termékcsoportok

Digital Signage Kijelző