Hitech

Az angol Hi Tech Systems gyártó broadcast produkciós vezérlő rendszerek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik megalapítása óta.

Az összes jelentős videó szerver gyártóval való együttműködésüknek köszönhetően, a Hi Tech szoftver- és hardverkomponensek széles körét kínálja, így téve lehetővé workflow-specifikus megoldások alkalmazását az ügyfelek igényeinek megfelelően.

Megtalálható ezek között a MOS gateway (a news rendszerekkel való együttműködéshez), általános playout, időzített és multicam recording applikáció.
A hardverpaneljeik támogatják gyakorlatilag az összes iparági szabványt, mint például a VDCP-t vagy Sony BVW-t, emellett a meglévő technológiák alkalmazásával megoldható egyedi szoftver/hardver rendszerek tervezése, legyen szó akár hálózati, USB vagy soros porton keresztül történő vezérlésről.

Az elmúlt két évtized során a Hi Tech eleinte VTR-ek, majd később videó szerverek, router-ek, CG-k és egyéb kiegészítőik vezérlésére tervezett és gyártott eszközöket, amelyek a mai napig szerte az egész világon megtalálhatók különféle broadcast-ereknél, produkciós cégeknél, valamint kormányzati- és oktatási környezetben.

Termékcsoportok