Guntermann & Drunck

A Guntermann & Drunck az egyik piacvezető gyártó a digitális és analóg KVM rendszerek területén. Eszközeik megtalálhatóak szerte a broadcast, a légi irányítási, az ipari automatizációs, a hajózási és a telekommunikációs szegmensben.

Hatalmas termékpalettájának köszönhetően, amely felöleli a KVM extenderek, switchek és mátrixok teljes körét, a G&D kínálja ma a piacon a legszélesebb termékkört KVM alkalmazásokhoz. A teljes termékkör tervezésénél szempont volt, hogy minden körülmények között kompatibilisek legyenek egymással.

A G&D KVM megoldásainak alkalmazásával optimalizálhatja IT eszközei kihasználtságát és javíthatja dolgozói munkakörülményeit. Függetlenül az alkalmazás helyétől, a KVM rendszerekkel szembeni elvárások egyformák: az alkalmazott megoldásnak robosztusnak, megbízhatónak és könnyen kezelhetőnek kell lennie, amely támogatja a későbbi bővítéseket.

A folyamatos és közvetlen kommunikációnak köszönhetően a Guntermann & Drunck képes gyorsan reagálni és megoldani a legkülönfélébb kihívásokat, valamint minden esetben az ügyfél speciális igényei alapján állítani össze az ajánlott rendszereket.

A cég munkatársai igyekeznek közvetlen kapcsolatot fenntartani ügyfeleikkel és folyamatosan megfelelni a felmerülő elvárásoknak. Emellett fejlesztőik a piaci trendek és a beérkező ügyféligények alapján folyamatosan fejlesztik termékeiket.

Guntermann & Drunck

Termékcsoportok

KVM