Genelec

1978-as alapítása óta a Genelec cég alapját professzionális audió monitoring alkotja.

Páratlan elkötelezettségük a kutatás és fejlesztés terén számottevő ipar első terméket hozott, és megalapozta piacvezető helyüket aktív monitorozásban.

35 évvel később a Genelec monitor termékek hűek maradtak eredeti filozófiájukhoz, megbízható, semleges hang reprodukciót nyújtva mérettől függetlenül, hallgatói környezettől függő frekvenciaválasz adaptálást lehetővé téve.
Hűek alapítási értékrendjükhöz. Emellett meg akarják tartani piacvezető pozíciójukat semleges hangzású monitorozásban, legyen szó mono, vagy többcsatornás reprodukcióról. Ügyfeleik kifogástalan segítséget kapnak a szakterület teljes skáláján, legyen szó akusztikai tanácsadásról, kalibrálásról, technikai szervizről vagy termék élettartamról.

A cég egyediségre törekszik, igyekszik az elvárásokat rendre felülmúlni minden téren. Hogy ezt elérjék, első osztályú termékekkel és szolgáltatásokkal szolgálnak mind végfelhasználóik, mind üzleti partnereik számára.

Az elmúlt évtizedben cégük a professzionális stúdió monitorozáson túl terjeszkedett, bizonyos fogyasztói és AV installációs piacokra. Termékeik egyre nagyobb számban találhatóak meg otthoni rendszerekben és AV installációkban, házimozi rendszerekben, életre keltve a zenét, ahogy azt felvették. Bár a felhasználás változó, egy dolog változatlan: a vágy hogy elérjük a legjobb hang reprodukciót.

A Genelec küldetése, hogy segítsen vevői álmainak valóra váltásában, a lehető legautentikusabb hang reprodukciót kínálva.

Termékcsoportok