Evertz

Az Evertz komplett megoldásokat kínál Önnek!

Az Evertz mindig is büszke volt arra, hogy egy olyan piacvezető fejlesztő- és gyártó cég, amely audió/videó infrastruktúrához kínál eszközöket a televíziós- és filmes felhasználók számára. Folyamatos fejlesztéseivel az élvonalban képes maradni a napi szinten megújuló technológiák között is, így az UHD, IP, optikai eszközök terén folyamatosan növeli piaci részesedését. Az Evertz tőzsdén jegyzett cég, világszerte több mint 1200 alkalmazottal.

Az általuk kínált megoldás a lehető legteljesebben lefedi az SD/HD/3G/UHD igényeket, valódi „end to end” megoldást kínálva az alábbi területeken: master control & branding, kis/közepes/enterprise video routing, RF rendszerek, központi szinkrongenerátorok, videó processzing, optikai eszközök, IP és videó multiviewerek, stb.
A felsorolt eszközök segítségével a videós felhasználások teljes köre lefedhető, így találunk megoldásokat az utómunka, videó produkció, mobil produkció, IPTV, OTT, átviteltechnika, broadcast, műholdas átvitel, kábeles átvitel területeire is.

A felhasználókkal való folyamatos kapcsolattartás, az erőteljes technológiai kutatás és fejlesztés, valamint az ipari standard-ek létrehozásában való részvétel lehetővé teszi az Evertz számára, hogy folyamatosan innovatív újításokkal álljon elő, amely nem csak a meglévő problémákra és feladatokra kínál megoldásokat, hanem egyúttal megnyitja a kapukat a felhasználók előtt az iparág új területei felé is.

Új kulcs piacok:

10GbE infrastruktúra
Az Evertz teljes körű megoldásokkal rendelkezik a 10GbE hálózatok felhasználására videó, audió és adat átvitelre. Az alkalmazott eszközök felölelik a teljes átviteli láncot, így elérhetőek IP gateway-ek, IP router-ek, IP multiviewer-ek és számtalan kapcsolódó termék.

DTV
Az Evertz DTV (streaming) portfóliója lehetővé teszi a broadcaster-ek számára a streamelt jelek kép- és hangminőségének drámai javítását, ezáltal növelve a felhasználói élményt, akár main screen, akár OTT alkalmazások esetén. A DTV termékkör felöleli az RF vevőket, JPEG2000/MPEG2/H264 enkóder/dekóder/transzkóder eszközöket valamint egyéb IP átviteli eszközöket és a tömörített domain-ben dolgozó videó processzorokat (pl. loudness).

Ultra HD
Az Ultra HD technológia iránti növekvő igény eredményeképpen, az Evertz folyamatosan fejleszti és bővíti portfólióját, hogy minden UHD-s produkció számára megoldást tudjon kínálni. Ennek keretében már megtalálhatóak UHD képes router-ek, multiviewer-ek, videó processzorok, szinkrongenerátorok és egyéb kiegészítő eszközök a termékek között.

IPTV
Az Evertz átfogó termékpalettával rendelkezik IPTV headend-ek és hálózati operátorok számára. Ez felöleli az RF és optikai átvitelhez szükséges eszközöket, MPEG2/H264 enkóder/dekóder/transzkóder eszközöket, modulátorokat és demodulátorokat, enkapszulátorokat és de-enkapszulátorokat, transport stream monitorozó eszközöket, multiviewer-eket.

Evertz

Evertz

Evertz

Evertz

Evertz

Evertz

Evertz

Evertz

Evertz

Evertz

Evertz

Evertz

Videóbíró rendszer

Termékcsoportok

Adáskijátszás Asset management/Archívum Lassító Műholdas eszközök IRD/encoder Multiviewer monitorozás Optikai átvitel RF eszközök Streaming Videó bejátszó/rögzítő Videó infrastruktúra Videó router Videó szerver Videóbíró rendszer