EditShare

Az EditShare a hálózati tárolási és szalag nélküli, end-to-end workflow megoldások technológiai úttörője az utómunkában, illetve a televíziós- és filmiparban.

Termékeiket a hatékonyság javítására és a munkafolyamatok harmonizációjára tervezték, ideértve a Geevs video capture és playout szervereket, az XStream shared storage-ot, az Ark backup szoftverét és a Flow media asset managementjét, valamint a Lightworks-öt, ami a világ első három platformon (Windows / OS X / Linux) működő utómunka alkalmazása (NLE).

2003-ban alapította vezérigazgatója Andy Liebman, aki elismert film- és dokumentumfilm producer. Az EditShare célja, hogy rugalmas, megfizethető médiamegosztási megoldást ajánljon standard Gigabit Ethernet használatával. Emellett az EditShare alternatívát tud ajánlani a drága SAN és Fibre Channel megoldásokra az iparág első nagy teljesítményű editálásra alkalmas Network Attached Storage megoldásával.

Az USA-beli gyors terjeszkedésük megmutatta, hogy az EditShare storage technológiájának van felvevőpiaca, valamint a tengerentúli broadcasterek érdeklődése előrejelezte a globális piaci lehetőségeket is. Ez a potenciál eredményezte annak az új egységnek a létrejöttét, amely az EMEA régiót fedi le Tara Montford és James Richings vezetésével.

EditShare

EditShare

EditShare

EditShare

EditShare

Termékcsoportok

Adáskijátszás Asset management/Archívum Videó bejátszó/rögzítő Videó szerver