Easyrig

A hobby-ból indult vállalkozás atyja, Johan Hellsten fiatal operatőrként az 1994-es kézilabda VB után kezdett gondolkodni azon, hogyan tehetné könnyebbé az életét, ezen belül is a kamerát. 1997-ben találmányával az IBC-re utazott.

Az Easyrig egy hordozható, költséghatékony kamera-support, amely használható film és videó kamerákhoz egyaránt. Ergonómiailag tervezett, így az Easyrig csökkenti a statikus terhelést a nyak és a váll izmain, és szétosztja azt a többi nagyobb teherbírású testrészen. Az Easyrig megadja a sebesség és a mobilitás szabadságát egy kézi kamerával való munka során, miközben folyamatosan stabilizálja a vállat, a csípő vagy akár a térd szintjén. Az erős felfüggesztés könnyen elbírja az új könnyű digitális kamerákat és a nehezebb professzionális videó kamerákat egyaránt, valamint a 35 mm-es filmes kamerák akár 25 kg súlyát is.

A Easyrig ideális televíziós műsorok és sportesemények, dokumentumfilmek, reklámok felvételkészítésekor, valamint sok más helyzetekben, ahol a stabilitás és a szabad mozgás elengedhetetlen.

Easyrig

Easyrig

Termékcsoportok

Kamera kiegészítők