D&R

A D&R Electronica Weesp cég 41 éve működik, 1972. márciusban alapította (D)uco de Rijk és(&) (R)onnie Goene.
A céljuk az volt, hogy olyan keverőpultokat tervezzenek és gyártsanak a zeneipar számára, amelyek megbízhatóak és magas minőséget képviselnek.

Azóta a cég eltávolodott ezektől a kezdeti céloktól, átvészelt több gazdasági válságot, és kiterjesztette a termékpalettát a professzionáls audió világra. A világszintű export természetesen hozta magával a forgalom növekedését, és a terjedést a felhasználók között.

Eredetileg a D&R a PA keverők területén volt meghatározó. Ezután a stúdió felvételek területére, majd a broadcast világ irányába mozdultak el. Ma a D&R azon dolgozik, hogy fogalommá váljon a videó film és audió utómunka világban. Ez egy gyorsan növekvő piac, ami folyamatosan egyre több kép és hang információt kíván minden elképzelhető területen. A hatalmas, világszintű növekedés a rádió és TV broadcaster-ek közt, valamint az újraéledő filmipar sikerei a D&R számára növekvő keresletet jelentenek a termékeik iránt.

Az elmúlt 10 évben a D&R főleg broadcast termékeket fejlesztett, mint az AXUM, Airmate-USB, AIRENCE, Airlab, Airmax, Lyra, Scorpius és Sirius keverőket. Népszerűek továbbá a telefonhibridjeik.

D&R

D&R

D&R

Termékcsoportok

Rádiós keverő Telefonhibrid