Disk Archive Corporation

A Disk Archive Corporation egyszerű, biztonságos és elérhető árú technológiát nyújt archiválási és adattárolási célokra. (ALTO - “Alternative to LTO”)

Az ALTO egy nagy sűrűségű, céges kategóriájú offline adat archiválási platform, amely kényelmes és költséghatékony alternatívát nyújt a problémás szalagos és drága RAID tároló megoldásokkal szemben. Az ALTo egyszerű, skálázható kapacitást és biztonságot szolgáltat. Lemezpörgetési technológiájuknak köszönhetően alacsony energiafogyasztást és háromjegyű bővített élettartamot értek el. Offline és online tárolási megoldásokat vegyítenek, külön lemezegységeket kezelve, amelyeket externalizálva biztonságos tárolásra adnak lehetőséget.

Üzleti igények változása esetén a rendszer könnyen bővíthető, akár csak egy meghajtóval is. Egy ALTO rendszer kiindulhat akár csak egy eszközből egy helyen, innen növekedhet méretben biztonságban és helyi változatosságban.

Az ALTO kihasználja a legújabb adatvédelmi stratégiákat, illetve egyéni tulajdonsága, hogy tetszőleges méretű, tetszőleges gyártótól származó tárolókkal bővíthető igény szerint. Egy ALTO rendszer 1EiB-ig (1024 PiB) skálázható nagyobb idő és pénz befektetés nélkül, egy valóban jövőálló technológiát alkotva. Prometheus - lemezkezelő szoftverük - az inaktív lemezeket leállítja, így csökkentve a rendszer fogyasztását és növelve élettartamát. Szalagos adattárolókkal ellentétben az ALTO ellenáll a légköri páratartalomnak és szennyeződéseknek, így funkcionális szélsőségesebb környezetekben.

Médiatárolási és kezelési tapasztalataik képezik kiemelkedő archiválási rendszereik alapját.

Termékcsoportok