DEZELECTRIC

A DEZELECTRIC 1992-ben alakult. Fő profilja a fénytechnikában használatos berendezések elektronikáinak fejlesztése, gyártása és forgalmazása. A piaci igényeknek megfelelően alakítja termékeinek skáláját, de egyedi megrendelésre is készít elektronikákat.

Termékeik egyik fő csoportját alkotják a scanner elektronikák. Ezek között vannak mikro- és léptetőmotoros vezérlések egyaránt. A másik nagy csoportba a vezérlők tartoznak, melyek között a 0-10 voltos vezérlőtől kezdve a stroboszkóp vezérlőkön keresztül a már komoly igényeket kielégítő DMX-512 vezérlők is megtalálhatók az egyre bővülő termék skálán.

Az elektronikák és a nyomtatott áramkörök tervezése, valamint a berendezésekben használt különböző típusú mikrovezérlők programozása is szintén a cég keretein belül történik. A termékek tervezése az európai (CE) normák valamint a biztonság technikai előírások és szabványok maximális figyelembe vételével történik. A beépítésre kerülő alkatrészeknél az elsődleges szempont a megbízható működés, ugyanakkor a végtermékek árát igyekeznek minél barátságosabbra alakítani.

Termékeiket Magyarországon kívül Európa több országában is forgalmazzák.

Fő tevékenységi kör:

- Fénytechnikai berendezések elektronikáinak tervezése, gyártása, forgalmazása (kis- és nagykereskedelem).
- Nyomtatott áramkörök tervezése. Microcontrollerek programozása.
- Számítástechnikai eszközök forgalmazása.

Termékcsoportok