Cobalt Digital

Az 1997-ben Gene Zimmerman által alapított, Champaign, Illinois-ban fellelhető magántulajdonban lévő Cobalt Digital díjnyertes 3G/HD/SD átalakítók, throwdown és multiviewer technológiák tervezésével és gyártásával foglalkozik közvetítői és televíziós környezetben. Számukra a processing több, mint nagy teljesítményű feldolgozás és rendszerképességek. Egyenlő fontosságúak a skálázható, költséghatékony, valóságos megoldások, amelyek nem csak a mai elvárásoknak felelnek meg, de alkalmazkodnak a jövő kihívásaihoz is. Úgy vélik, hogy a termináleszközök és rendszerek skálázható, helytakarékos és flexibilis megközelítése adja a legnagyobb értéket és választási lehetőséget egyszerű integrálhatósági, tartalmi vagy gazdasági kompromisszumok nélkül. (Engineering Beyond the Signal™)

Egyre növekvő termékkínálatuk a mai több képernyős, több formátumú közvetítések kihívásainak igényeire épültek, emellett szemmel tartják a jövőt, és előre számítanak az elkövetkező nagyobb szükségletekre. Az ipar változásának tempójából adódóan a ma kihívásai gyorsan változhatnak, emiatt a cég mindig készen áll új openGear kártyákkal, szoftverekkel vagy felszereléssel, amivel könnyen és gyorsan lehet frissíteni a meglévő Cobalt rendszereket. A Cobalt termékekkel szolgál műsorszóróknak, mobil produkciós autóknak, sporteseményeknek, államvezetéseknek, illetve ipari, oktatási és egészségügyi piacoknak.

A Cobalt közismert díjnyertes, egyedi megoldások gyártásáért, amelyek maximalizált kapacitással és gazdaságosan csomagoltan bizonyítja a minőséget tervezésben és fejlett gyártásban. Egyedi technikai előrehaladások, mint a glitch-mentes audio újraszinkronizálás, lelhetők fel elsődleges frame sync eszközeikben, illetve esemény alapú automatizált kártya beállás. Minden terméküket az USA-ban gyártják a legújabb fejlett alkatrészek és többrétegű PCB technológiák használatával.

Termékcsoportok