Cinegy

A Cinegy innovatív broadcast szoftvereket fejleszt és gyárt digitális videó jelfeldolgozáshoz, média menedzsmenthez, videó kompresszáláshoz, automatizációhoz és adáskijátszáshoz.

A Cinegy a média és televíziós szoftverfejlesztésére fókuszál. A Cinegy Workflow olyan szoftver platform, amely magába foglalja a digitális média menedzsmentet, videó ingestálást és szoftver-alapú enkódolást, a broadcast automatizációt és kijátszást, gyártási eszközöket, archív tárolást és visszaállítást. Mindez integrálva egy adatbázis vezérelt gyártási munkafolyamatba.

A Cinegy Workflow fejlesztése 10 éve kezdődött el, integrált digitális archívummal, média menedzsmenttel és gyártási környezettel, asztali PC hardverrel a front-enden és standard IT szerverekkel a back-enden, ugyanazon a hálózati infrastruktúrán. Ez a kialakítás a mai munkafolyamat alapja. 2001-ben jelentek meg az első pilot berendezések a piacon, majd 2002-ben kezdődött meg az értékesítés, Cinegy márka emblémával. A cél az volt, hogy az archívum kezdetektől része legyen a rendszernek, ne utólag kerüljön bele. Egy olyan munkafolyamat, ami az elejétől kezdve gyűjti a metaadat információkat, és a teljes életcikluson keresztül végig követi. A Cinegy platformot kezdetektől nagyvállalati szintű rendszerként tervezték, amely felbontás független, tároló rendszer.

A Cinegy főbb megoldásai:
• 4K -s IP alapú broadcast megoldások, Cinegy Multiviewer és Cinegy Route.
• Automatizáció, adáskijátszás és CG megoldások, Cinegy Air PRO és Cinegy Type.
• Média menedzsment, archiválás és rögzítő megoldások, Cinegy Archive, Cinegy Desktop, Cinegy Workspace, és Cinegy Capture.

Cinegy

Cinegy

Cinegy

Cinegy

Cinegy

Cinegy

Cinegy

Termékcsoportok

Adáskijátszás Asset management/Archívum Hírrendszer Hírszerkesztő rendszer Köteles példány rögzítés Videó bejátszó/rögzítő Videó szerver