Calrec

50 éves hangtechnikai múlttal a Calrec keverő konzolok megtalálhatóak a legnagyobb műsorgyártók stúdióiban szerte a világon. Tevékenységét 1964-ben mikrofon gyártással kezdte, és termékei teljesítményével, megbízhatóságával és minőségével hamar elismert név lett.

1971 óta - mikor is piacra dobta első hangkeverőjét - kizárólag azok gyártásával foglalkozik videós célokra.
A Calrec tisztában van a broadcast ipar igényeivel, így garantálja felhasználóinak, hogy mindig egy lépéssel a technológia előtt járva teljesít minden felmerülő igényt.

Minden egyes Calrec eszköz Angliában, a nyugat yorkshire-i Hebden Bridge-ben készül. A kutatás-fejlesztéstől a gyártásig minden itt történik szigorú ellenőrzés mellett, ezzel biztosítva a fejlesztés és gyártás összhangját, termékeik egységességét, és az iparágban páratlan minőségét.

A gyorsan fejlődő modern műsorszórás nagymértékű rugalmasságot és integrációs képességet követel az eszközöktől, melyeknek garantálniuk kell a jelek nagy sebességű és csúcsminőségű feldolgozását. Ennek érdekében a Calrec komoly hangsúlyt fektet az eszközök közti kommunikációra, a hálózat működésére és konfigurálhatóságára.
A Calrec pultok az iménti elvárásokat mind teljesítik. Megnövelt FPGA kapacitással még több csatornát kezelnek, ami az átlátható kezelőfelülettel együtt kiválóan alkalmassá teszi 5.1-es hang keverésére.
A felhasználói felületek rugalmasan testre szabhatóak, és letisztult egyszerűségükkel a hatékony munkavégzést segítik. Az átgondolt struktúra lehetővé teszi, hogy kevesebb gombbal, potméterrel jóval több csatornát, buszt és kimenetet kezelhessünk.

A Calrec keverők híresek megbízhatóságukról, üzembiztonságukról. Valódi hardveres redundanciával zárják ki a hiba lehetőségét. A DSP-k processzorok, router-ek, vezérlők, és tápegységek mind szabvány 4U vagy 8U rackes kiszerelésben készülnek, és a rendszer működése közben bővíthetők, cserélhetők (hot pluggable).

Más gyártók eszközeivel való kompatibilitás mindig is elsődleges szempont volt, legyen szó audió vagy videó berendezésről. A legkülönbözőbb protokollok támogatásával a Calrec eszközök jól beilleszthetők akármilyen rendszerbe.

Video: https://youtu.be/72s8_yBU5Z0

Calrec digitális hangkeverő

Termékcsoportok

Digitális hangkeverő