Autocue

Az Autocue piacvezető a broadcast súgógépek gyártói közt, 1950-es évekbeli megalakulása óta. Ma az Autocue teljes broadcast súgógép palettával rendelkezik, szoftver és hardver termékekkel, minden árszegmensben. Világszinten több tízezer felhasználó támaszkodik az Autocue megoldásaira, iskoláktól kezdve videósokon át broadcasterekig.

Az Autocue súgó termékei kompatibilisek a piacon levő hírrendszerekkel (pl. AP ENPS, AQ Broadcast, Avid iNews, Dalet, Octopus, továbbá minden egyéb, amely támogatja a MOS protokollt), és széles körben használtak a világ minden táján broadcaster-ek, produkciós cégek, állami szervezetek által.

Az Autocue termékei egyesítik a broadcast piac alapos ismeretét, a világszintű tervezési szakértelmet, és azt a célt, hogy skálázható és megbízható megoldást adjon a broadcast és pro-video piacok számára az egész világon.

Az Autocue megoldások közt megtalálható iPad és egyszerű súgógép, amelyeket előre szerelve szállítanak, valamint olyan súgógép is, amely professzionális stúdió környezetre van tervezve.

A broadcast és videós világ más piacvezető márkáival együtt, az Autocue a Vitec Videocom, a Vitec csoport része.

Autocue

Termékcsoportok

Súgógép