AJA

Az AJA Video Systems a világ egyik vezető gyártója a kiváló minőségű és költséghatékony digitális videó rögzítők, interfészek, konverterek és asztali megoldások piacán, a professzionális broadcast, gyártás és utómunka területén. Az AJA egyszerűsíti a digitális videó munkafolyamatokat díjnyertes termékeivel, melyeket Grass Valley-ben, Kaliforniában terveznek és gyártanak.

Az 1993-ban, John Abt által alapított AJA-nak ma már több mint 200 alkalmazottja van világszerte. Termékek széles palettáját kínálja: az iparág vezető videó digitalizáló kártyáit, digitális rögzítőket, videó routereket, frame szinkronizálókat és mérő műszereket, digitális konvertereket és professzionális 4K-s kamerákat.

A nagy sikerű mini-konvertereiről híresült el kezdetben, majd 2000-től bővítette kínálatát az asztali videó eszközök piacán is. A kiváló minőségű asztali videó eszközök gyártása, a KONA videó rögzítők és lejátszó kártyák alakuló kínálata hamar meghozta a még nagyobb sikert, hírnevet és elismerést az AJA számára. A KONA termékcsalád mellett a videó I/O kártyák fejlesztésére is nagy hangsúlyt fektettek, melyek Mac és Windows PC kompatibilisek. Az AJA folyamatosan bővülő kínálata kibővült az „Io” Thunderbolt asztali videó termékekkel, illetve a trendszetter Ki Pro fájl-alapú rögzítőkkel, amelyek beszerezhetőek hordozható és rack-es kivitelben egyaránt.

Az AJA mérnökei folyamatosan fejlesztik a broadcast technológiákat, formátum szabványokat, ezáltal is támogatva a videós szakembereket, a jövőbemutató munkafolyamat megoldásaikkal. Kezdve az FS termékcsalád frame szinkronizátoraival, frame rate és formátum konvertereivel, egészen a TruZoom™ eszközig, mely képes a valós-idejű 4K méretezésre. Az AJA egyszerűsíti a kép fájlok rögzítését, konvertálást, monitorozását és terjesztését. 4 év fejlesztésének és úttörő innovációjának köszönhetően megalkotta a CION kamerát, ami az AJA belépője a professzionális kamera piacra.

Az AJA egyedülálló technológiát kínál a vezető gyártóknak és fejlesztő partnereinek az egész professzionális videó piacon, amelyet be tudnak illeszteni a termékpalettájukba. Világszerte nagyszabású média cégek, műsorszolgáltatók, hálózatok, utómunka bázisok, mobil közvetítő kocsik, operatőrök, filmvágók és még sokan mások számítanak az AJA technológiák megbízhatóságára, rugalmasságára és teljesítményére.

AJA

AJA

Termékcsoportok

Optikai átvitel Videó infrastruktúra Videó router