Mobil ENG bejelentkező szett

Hatékony, kis méretű 3G/4G mobil eszköz
gyors élő bejelentkezésekhez és sport közvetítésekhez

Az Aviwest rendszer két egységből áll: egy Studio Serverből (StreamHUB) és egy mobil egységből (DMNG egység/Laptop/Okostelefon).

A stúdióban található szerver nemcsak az élő közvetítést tudja kijátszani, hanem a mobil eszközről beküldött anyagok offline bejátszására is képes. Egyidejűleg rögzíti továbbá az élő stream-et, amelyet automatikusan ftp-re feltölt.

A mobil eszközben (DMNG egység) web szerver működik, így minden funkció távolról, akár a stúdióból/tabletről/okostelefonról elérhető, vezérelhető. Az operatőrnek elég a helyszíni körülményekkel megbirkóznia, a készülék kezelése (pl. mikor, milyen beállításokkal indítson stream-et) a stúdióból is elvégezhető.

Nagy előny a beépített utasító, így lehetővé válik az azonnali, késleltetés nélküli, kétirányú információcsere az operatőr és a rendező között.

Természetesen nem csak ideális körülmények között állja meg a helyét az Aviwest DMNG rendszer.

Óriási sávszélesség átfogással, szinte mindenhol használható (100kbps-től 50Mbps-ig). A hybrid kapcsolódás lehetőségének köszönhetően több, mint 8 db 3G/4G mobil Internet modemmel, wifivel és ethernet hálózatok segítségével, valamint ezek kombinálásával is küldhetünk élő stream-et. A készülék széles határok között tud alkalmazkodni az egyszerre többféle platform (3G/4G, wifi, ethernet) közvetítés közben változó sávszélességhez. Ezt a több és többféle interneteléréssel megerősített közvetítővonalat használhatjuk internetes közvetítésekhez is a Youtube-on, Facebook-on, vagy egyéb videó megosztón.

Kiegészíthető a rendszer műholdas/vezetékes internettel is, amit prioritásba kapcsolhatunk, így a biztonsági tartalékként használt 3G/4G mobil internet elérésünket nem terheljük, csak amikor valóban szükséges. Erre a közvetítés teljes zavartalansága mellett, hiba nélkül képes a rendszer.

Aviwest

Gyártók